DPM.GOV.AL

Godina e Re e Drejtorisë së Përgjithshme të Metrologjisë

Godina e Re e Drejtorisë së Përgjithshme të Metrologjisë

Duke filluar nga dhjetori i vitit 2012, po bëhet transferimi njëri pas tjetrit i zyrave të administratës, laboratoreve si dhe…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Institucioni

HISTORIA E SHKURTER E METROLOGJISË NË SHQIPËRI

Kontrolli ligjor i instrumenteve matës në Shqipëri ka origjinën e dokumentuar...

Rreth Nesh

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E METROLOGJISË Metrologjia është shkenca e matjeve...

Struktura

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë është e organizuar dhe funksionon...

Bashkëpunimi

Në kuadër të rolit të rëndësishem që metrologjia ka në bashkëpunimin ekonomik...

Publikime

Metrologjia Shkurt

Metrologjia

NJERËZIMI MAT Dënimi me vdekje i priste ata që haronin apo neglizhonin...

Njësitë metrologjike

NJËSITË METROLOGJIKE Ideja për sistemin metrik – një sistem njësish i bazuar...

Fjalori i termave më të përdorur

“Instrument matës” është çfarëdo pajisje apo sistem me funksione...

Shërbimet

Në këtë kategori do të gjeni përshkrimin e shërbimeve të kalibrimit për industrinë vendase, kontrollin metrologjik ligjor të instrumenteve matës, kontrollin sasior të parapaketimeve, etj.

 
 

Legjislacioni

Në këtë kategori do të gjeni të gjitha aktet ligjore dhe nënligjore që rregullojnë aktivitetin metrologjik në Republikën e Shqipërisë.

Lajme & Aktivitete

Takim me perfaqesuesit e Institutit te Ndertimit ne kuader te bashkepunimit midis dy institucioneve

Njohja me funksionimin e sistemit te menaxhimit te cilesise dhe nje vizite ne laboratoret per tu njohur me nga afer...

Rezultatet e aktivitetit ne Janar –Shkurt 2014 te Drejtorise se Pergjithshme te Metrologjise

Në zbatim të detyrave të programuara dhe objektivave të vendosura për vitin 2014 DPM ka pasur një angazhim serioz në...

KU MUND TE NA KONTAKTONI NGA AFER


DREJTORIA E PERGJITHSHME  E METROLOGJISE

Autostrada
Tiranë - Durrës,
Km 8 ( Rruga dytësore),
Tirane,
Shqiperi