admin-dpm

e premte , der 12. maj 2023
dita boterore 2023

Dita Botërore e Metrologjisë: 20 maj 2023

Dita Botërore e Metrologjisë. Dita Botërore e Metrologjisë festohet më 20 Maj çdo vit, duke njohur kështu kontributin e të gjithë njerëzve që punojnë në organizata […]
e mërkurë , der 15. mars 2023
buletini-dpm-1-23.

Buletini Metrologjik Nr. 1, 2023

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë në mbështetje të ligjit nr.126, datë 15.10.2020 ‘’Për metrologjinë’’ neni 44, pika 1, ka publikuar buletin e pareë zyrtar metrologjik për […]
e enjte , der 13. tetor 2022

Buletini Metrologjik Nr. 2, 2022

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë në mbështetje të ligjit nr.126, datë 15.10.2020 ‘’Për metrologjinë’’ neni 44, pika 1, ka publikuar buletin e dytë zyrtar metrologjik të […]
e enjte , der 18. gusht 2022

Miratimi dhe publikimi i CMC-ve në BIPM KCDB

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë në përputhje me politikën e cilësisë ka implementuar dhe mirëmban në mënyrë të vazhdueshme Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë në drejtim […]