admin-dpm

e mërkurë , der 4. maj 2022
dita boterore e metrologjise 2022

Dita Botërore e Metrologjisë: 20 maj 2022

Metrologjia në Epokën Digjitale është tema për Ditën Botërore të Metrologjisë 2022. Zgjedhja e kësaj teme synon të nxjerrë në pah revolucionin që teknologjia digjitale ka […]
e premte , der 1. prill 2022
buletini metrologjik 2022

Buletini Metrologjik Nr. 1, 2022

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë në mbështetje të ligjit nr.126, datë 15.10.2020 ‘’Për metrologjinë’’ neni 44, pika 1, ka publikuar buletin e parë zyrtar metrologjik të […]
e premte , der 1. prill 2022

Buletini metrologjik Nr. 1, 2021

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë në mbështetje të ligjit nr.126, datë 15.10.2020 ‘’Për metrologjinë’’ neni 44, pika 1, ka publikuar buletin e parë zyrtar metrologjik të […]
e enjte , der 17. qershor 2021

Trajnimin me teme ”Konformiteti i parapaketimeve me kerkesat metrologjike”

Me kerkese te Agjensise te Metrologjise te Kosoves (AMK), Drejtoria e Pergjithshme e Metrologjise zhvilloi ne datat  9, 10 dhe 11 Qershor 2021, trajnimin me teme ”Konformiteti i […]