admin-dpm

e martë , der 8. tetor 2019

(English) why is the internet down

Leider ist der Eintrag nur auf Anglishte Amerikane verfügbar.
e shtunë , der 1. qershor 2019

Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e kalibrimit të lëshuara nga ky laborator do të njihen ndërkombëtarisht.

Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e kalibrimit të lëshuara nga ky […]
e premte , der 26. prill 2019

Pjesmarrje ne nderkrahasim laboratorik

Pjesmarrje e Drejtorisë të Përgjithshme të Metrologjisë ne aktivitetin e EURAMET-it ‘‘Ndërkrahasim volumor për  balon  qelqi 100 mL dhe mikropipete plastike variabel 1000 µL’’   Sektori […]
e premte , der 26. prill 2019

Komiteti Teknik i Rrjedhjes, prill 2019

Takimi vjetor i Komitetit Teknik të Rrjedhjeve (TC-F)  2019. Në kuadër të bashkëpunimit me strukturat e EURAMET-it në datat 9 – 11 Prill 2019 në Institutin Zviceran  të Metrologjisë (METAS), Bern, Zvicër, u realizua […]