admin-dpm

e mërkurë , der 27. mars 2019

Studentja e ekselencës, znj. Valbona Dina i bashkohet stafit të Drejtorisë së Përgjithshme të Metrologjisë (DPM).

Studentja e ekselencës, znj. Valbona Dina i bashkohet stafit të Drejtorisë së Përgjithshme të Metrologjisë (DPM). Në zbatim të VKM Nr. 766, datë 26.12.2018 “Për punësimin […]
e martë , der 19. mars 2019

Takimi i Grupit të Punës WELMEC WG6 “Për Parapaketimet” 2019

Në kuadër të bashkëpunimit me strukturat e WELMEC në datat 13 – 14 Mars 2019 në  Zyrën e Sigurisë dhe Standardeve për Produktin në TEDDINGTON, Angli, […]
e martë , der 30. tetor 2018

Njoftim për zhvillimin e Ankandit publik

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë shpall ankandin publik me objekt: Shitje të automjeteve(makina,motor,motorçikleta)të dala jashtë përdorimit (skrap hekur). Shikoni me poshte dokumentacionet: Sharkoni Njoftimin e ankandit […]
e mërkurë , der 23. maj 2018

Dita Botërore e Metrologjisë

Dita Botërore e Metrologjisë është një festë vjetore e nënshkrimit nga përfaqësuesit e shtatëmbëdhjetë kombeve të Konventës së Metrit më 20 maj 1875. Konventa vendosi kornizat […]