Publikime

e enjte , der 17. qershor 2021

Trajnimin me teme ”Konformiteti i parapaketimeve me kerkesat metrologjike”

Me kerkese te Agjensise te Metrologjise te Kosoves (AMK), Drejtoria e Pergjithshme e Metrologjise zhvilloi ne datat  9, 10 dhe 11 Qershor 2021, trajnimin me teme ”Konformiteti i […]
e hënë , der 17. maj 2021

20 Maj – Dita Botërore e Metrologjisë

Matjet për Shëndetin është tema për Ditën Botërore të Metrologjisë për vitin 2021. Zgjedhja e kësaj teme synon rritjen e ndërgjegjësimit për rolin e rëndësishëm që […]
e martë , der 8. tetor 2019

Njoftim

Në kuadër të masave paraprake për parandalimin e përhapjes së virusit Covid 19 dhe në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, DPM (Drejtoria e Përgjithshme […]
e shtunë , der 1. qershor 2019

Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e kalibrimit të lëshuara nga ky laborator do të njihen ndërkombëtarisht.

Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e kalibrimit të lëshuara nga ky […]