Uncategorized @sq

e martë , der 19. maj 2020

Data 20 maj shënon Ditën Botërore të Metrologjisë

    20 maj është Dita Botërore e Metrologjisë, që daton me nënshkrimin e Traktatit të Metrit në vitin 1875 në Paris, i cili mbështet zbulimet […]
e premte , der 18. tetor 2019

Njoftim

Në kuadër të masave paraprake për parandalimin e përhapjes së virusit Covid 19 dhe në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, DPM (Drejtoria e Përgjithshme […]
e premte , der 11. tetor 2019

Njoftim

Në kuadër të masave paraprake për parandalimin e përhapjes së virusit Covid 19 dhe në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, DPM (Drejtoria e Përgjithshme […]
e premte , der 11. tetor 2019