Publikime

Thursday June 17th, 2021

(Shqip) Trajnimin me teme ”Konformiteti i parapaketimeve me kerkesat metrologjike”

Sorry, this entry is only available in Albanian.
Monday May 17th, 2021

20 Maj – Dita Botërore e Metrologjisë

Matjet për Shëndetin është tema për Ditën Botërore të Metrologjisë për vitin 2021. Zgjedhja e kësaj teme synon rritjen e ndërgjegjësimit për rolin e rëndësishëm që […]
Tuesday October 8th, 2019

Njoftim

Në kuadër të masave paraprake për parandalimin e përhapjes së virusit Covid 19 dhe në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, DPM (Drejtoria e Përgjithshme […]
Saturday June 1st, 2019

(Shqip) Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e kalibrimit të lëshuara nga ky laborator do të njihen ndërkombëtarisht.

Sorry, this entry is only available in Albanian.