tetor 11, 2019
Njoftim
tetor 18, 2019

Në kuadër të masave paraprake për parandalimin e përhapjes së virusit Covid 19 dhe në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, DPM (Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë), ju informon se deri ne date 03.04.2020 do marrë masat e mëposhtme:

– shtyrjen e shërbimeve të verifikimit dhe kalibrimit të instrumenteve matës të planifikuara për këtë periudhë,
– vetëm në raste të domosdoshme do ofrohet shërbimi nëpërmjet kontaktit fizik, ku punonjësit do te pajisen me mjete mbrojtëse me qëllim ruajtjen e shëndetit të tyre,
– kërkesat për shërbime për subjektet dhe qytetarët do të ofrohen nëpërmjet platformave si posta shqiptare, adresës elektronike zyrtare dhe shërbimeve online,
– dokumentacionet e cfarëdollojshme do të përcillen nëpërmjet postës ose sistemit online ose nëpërmjet dërgimit në mënyrë elektronike ne adresat e meposhtme:
DPM: metrology@dpm.gov.al
Sektori i Shërbimit nr. 1, Tiranë: erion.madani@dpm.gov.al
Sektori i Shërbimit nr. 2, Fier: dashamir.disha@dpm.gov.al
Sektori i Shërbimit nr. 3, Lezha: pjeter.noka@dpm.gov.al
Sektori i Shërbimit nr. 4, Korca: roland.kodra@dpm.gov.al

Aktiviteti i DPM do vazhdoje normalisht, po me staf te reduktuar. Për cdo përditësim të kësaj situate, ju lutem qëndroni në kontakt me web tone (www.dpm.gov.al) dhe me rrjetet sociale.

Shpërndani në rrjete sociale:
car rental tirana real estate saranda