Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e kalibrimit të lëshuara nga ky laborator do të njihen ndërkombëtarisht.

Pjesmarrje ne nderkrahasim laboratorik
prill 26, 2019
Njoftim
tetor 8, 2019

Sapo janë publikuar aftësitë matëse dhe kalibruese të Laboratorit të Masës
në Byronë Nderkombetare të Peshave dhe Masave (BIPM). Çertifikatat e
kalibrimit të lëshuara nga ky laborator do të njihen ndërkombëtarisht.

 

Shpërndani në rrjete sociale:
car rental tirana real estate saranda